• Reserveringsvoorwaarden

RESERVERING EN BETALING

Reservaties zijn steeds onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de door u gewenste uren en slechts definitief bevestigd na het verkrijgen van de notificatie dat het verkregen voorschot.

Bij reservering vragen u een voorschot van 50% van de totale som, dit uiterlijk 48 uren na het maken van uw reservatie te storten op KBC bankrekening IBAN : BE09 7360 2466 6457 - BIC : KREDBEBB Sauna Nirvana, dit kan ook via een betaallink of contant ter plaatse. Bij laattijdige reservaties ( vanaf 72 uren vóór het gereserveerde moment ) vragen wij het voorschot meteen te regelen via de betaallink.

Annuleren kan enkel per mail naar info@nirvana.be. Bij annuleringen tot 72 uur voor de dag en uur van reservatie kan het voorschot teruggestort worden, verminderd met een administratieve kost van 10€. Bij annuleringen binnen 72 uur rekenen we het te betalen voorschot aan, tenzij we de door u gereserveerde saunaruimte nog voor de volledige duur opnieuw kunnen verhuren. In dat geval blijft uw voorschot ter beschikking voor een nieuwe reservering.

Steeds uw naam, datum en reserveringsnummer vermelden bij overschrijving!

Daar er zich een ATM net om de hoek bevindt vragen we ter plaatse het saldo te betalen met cash *

* routebeschrijving te voet van Nirvana tot Argenta ATM (270 m)  
Wilt u zich ook ontspannen ?

Twijfel niet en reserveer uw ontspanningsmoment online via onderstaande knop :