Close
 • Massages
  Reserveer online
De ultieme ontspanning

Onze massages

Op zoek naar een heerlijk ontspanningsmoment ? Nood aan rust in een mooie en hygiënische omgeving ? Last in je rug of nek, pijnlijke voeten of stramme spieren?   Ontdek dan de krachtige en verfijnde technieken van het authentieke Thailand bij Nirvana te Kontich, op een 10-tal minuten van Antwerpen 
Alleen of met je partner, een familielid, vriend of vriendin, voor iedereen bieden onze professionele masseuses de aangepaste massage, in de door jou gewenste intensiteit en dit steeds aan de beste prijs.
Bij een duo massage ( 2 pers.) genieten jullie steeds samen op hetzelfde moment van de massage van jullie keuze
Maak kennis met ons ruime aanbod en plan nu je eigen verwenmoment !   

ontspannende massage nabij Antwerpen

Wanneer u op zoek bent naar een ontspannende en doeltreffende massage in de regio Antwerpen, dan bent u bij massagesalon Nirvana te Kontich aan het juiste adres.

Onze professioneel opgeleide massage therapeutes luisteren steeds eerst naar uw specifieke verwachtingen om de massage behandeling zo gericht mogelijk uit te voeren. Ook bij de duo massages kan u elk uw persoonlijk type van massage kiezen, wat de beleving voor u beiden optimaliseert.

Bekijk hierboven onze verschillende massages en massagepakketten, en reserveer uw ultieme verwenmoment bij de gezelligste wellness in de regio Antwerpen, Nirvana.

Nuttige informatie

 • Tel. massage & beauty
  0470 96 08 84
 • info@nirvana.be
  E-mail ( 2x daags behandeld)
 •  Adres                       Koningin Astridlaan 112 
                             2550 Kontich (bij Antwerpen)
   

Openingsuren

 • Massage & beauty : iedere dag
  10h00 tot 21h00

Wilt u zich ook ontspannen ?

Twijfel niet en reserveer uw ontspanningsmoment online via onderstaande knop :